Marek Rodák

Marek Rodák z Premierleague do Saudskej Arábie !

26. júla 2024 no comments zazitonazivo

Slovenský reprezentačný brankár Marek Rodák, podpísal 3-ročný kontrakt s klubom  Al-Ettifaq FC z najvyššej súťaže v Saudskej Arábii. Opúšťa tak po dlhých rokoch anglický FC Fulham, ktorého dres obliekal 11 rokov. Zaujímavosťou na prestupe Rodáka do Al-Ettifaq FC je, že hlavným trénerom tohoto klubu, je slávny Steven Gerrard.

Jude Bellingham

Jude Bellingham ide na operáciu !

19. júla 2024 no comments zazitonazivo

Anglického reprezentanta a hviezdu Realu Madrid Jude Bellinghama, trápi od novembra minulého roka zranenie ramena, ktoré mal pri zápasoch obalené špeciálnym chráničom. Vyzerá to ale, že nastal čas, kedy je nutné problém riešiť operáciou a tá bude znamenať, že Bellingham vypadne zo zostavy na približne 2-3 mesiace. Hráč po prehratom finále ME pravdepodobne neprežíva najšťastnejšie obdobie, ale dúfajme, že operácii sa rýchlo a v dobrej forme vráti na trávniky.

Angel Di Maria

Angel Di María sa rozlúči s repre vo finále Copa América !

12. júla 2024 no comments zazitonazivo

Angel Di María sa rozlúči s reprezentačným dresom vo finále Copa América, do ktorého sa Argentína prebojovala v semifinále s kanadou (2:0).
Di María reprezentoval svoju krajinu od roku 2008 v 144 zápasoch , v ktorých strelil 31 gólov.
“Bude to môj posledný boj. Všetko už bolo povedané, nemám nič nové. Čaká má rozlúčka s tímom Argentíny a chcel by som sa všetkým krajanom poďakovať a tejto generácii futbalistov poďakovať, že som mal možnosť zdvihnúť nad hlavy toľko trofejí,” povedal Di María.
Finálový zápas Copa América je naplánovaný na 15. júla.

Merih Demiral

Dištanc na 2 zápasy !

5. júla 2024 no comments zazitonazivo

Turecký futbalista Merih Demiral si nezahrá štvrtfinále proti Holandsku a ak by Turci išli ďaľej, tak si nezahrá ani v semifinále. Dôvodom je fašistické gesto, ktoré Demiral použil pri oslave svojho druhého gólu v osemfinálovom zápase proti Rakúsku. Turecko postúpilo do štvrtfinále na majstrovstvách Európy  po 16tich rokoch

Premier League Rozpis

Nový ročník Anglickej Premierleague vyžrebovaný !

21. júna 2024 no comments zazitonazivo

18. júna bol vyžrebovaný nový ročník 2024/2025 anglickej premierleague. Sezóna začne 16. augusta zápasom ManUtd vs Fulham. Medzi dvadsiatimi mužstvami sa predstavia aj traja nováčikovia Ipswich, Leicester a Southampton. Šlágrom otváracieho kola bude zápas Chelsea vs ManCity.

Sinigaglia

Nováčik Serie A Como, si prvé zápasy nezahrá doma !

1. júna 2024 no comments zazitonazivo

Futbalový klub Como, ktorý sa prebojal do Serie A, odohrá svoje prvé domáce zápasy vo Verone a nie doma. Domáci štadión musí prejsť rekonštrukciou kvôli jeho nízkej (7500 miest) kapacite. Minimálna kapacita štadiónov, na ktorých sa môže hrať Serie A, je 12000 miest. Štadión Sinigaglia v Come, dostane od šéfov súťaže výnimku, pretože rekonštrukcia počíta s navýšením iba na 10 000 miest. Fanúšikovia sa teda dočkajú zápasu na domácom štadióne, až pár kôl po začiatku nového ročníka.

FC Eerton

Zníženie trestu pre Everton !

26. februára 2024 no comments zazitonazivo

Anglický futbalový klub FC Everton uspel, so svojím odvolaním sa voči trestu, ktorý dostal za porušenie finančných pravidiel. Pôvodný trest odčítanie mužstvu desať bodov, znížila nezávislá komisia na odčítanie iba šiestich bodov. Týmto sa klub posunul v priebežnej tabuľke o dve priečky na 15. miesto.

Gianni Infantino.

Najlepšie a najväčšie podujatie všetkých čias, budú MS 2026 vo futbale !

5. februára 2024 no comments zazitonazivo

“Najzaujímavejšie a najvýznamnejšie majstrovstvá sveta vo futbale v histórii už nie sú snom, ale realitou. Bude to turnaj, ktorý zmení pravidlá hry a nielenže vytvorí nové rekordy, ale zanechá aj nezmazateľný odkaz. Bude to najväčšie a najlepšie podujatie všetkých čias,” uviedol prezident FIFA Infantino.

Na turnaji sa prvýkrát zúčastní až 48 mužstiev a celkovo sa odohrá 104 zápasov. Otvárací zápas sa bude konať 11.júna 2026 v Mexico City a finálový zápas sa odohrá 19. júla 2026 v NewYorku.

Euro 2024

Euro 2024 je vyžrebované !

2. decembra 2023 no comments zazitonazivo

Slovenská reprezentácia sa na finálovom turnaji majstrovstiev európy stretne s Belgickom, Rumunskom a zatiaľ ešte s neznámym súperom, ktorý nám bude známy po barážových súbojoch. Česká reprezentácia si zmeria sily s Portugalskom, Tureckom a takisto ešte bude čakať na súpera z baráže.

Patrik Schick

Patrik Schick opäť zranený !

2. novembra 2023 no comments zazitonazivo

Český reprezentant Patrik Schick naskočil iba nedávno do zápasového kolotoča, po dlhodobom zranení a správy z nemecka hovoria, že futbalista je zranený opäť. Tentokrát si zranil lýtko a bude pauzovať ďaľšie tri týždne.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 11 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Marek Rodák z Premierleague do Saudskej Arábie !

    Slovenský reprezentačný brankár Marek Rodák, podpísal 3-ročný kontrakt s klubom  Al-Ettifaq FC z najvyššej súťaže v Saudskej Arábii. Opúšťa tak po dlhých rokoch anglický FC Fulham, ktorého dres obliekal 11 rokov. Zaujímavosťou na prestupe Rodáka do Al-Ettifaq FC je, že hlavným trénerom tohoto klubu, je slávny Steven Gerrard.

  • Jude Bellingham ide na operáciu !

    Anglického reprezentanta a hviezdu Realu Madrid Jude Bellinghama, trápi od novembra minulého roka zranenie ramena, ktoré mal pri zápasoch obalené špeciálnym chráničom. Vyzerá to ale, že nastal čas, kedy je nutné problém riešiť operáciou a tá bude znamenať, že Bellingham vypadne zo zostavy na približne 2-3 mesiace. Hráč po prehratom finále ME pravdepodobne neprežíva najšťastnejšie […]

  • Angel Di María sa rozlúči s repre vo finále Copa América !

    Angel Di María sa rozlúči s reprezentačným dresom vo finále Copa América, do ktorého sa Argentína prebojovala v semifinále s kanadou (2:0). Di María reprezentoval svoju krajinu od roku 2008 v 144 zápasoch , v ktorých strelil 31 gólov. “Bude to môj posledný boj. Všetko už bolo povedané, nemám nič nové. Čaká má rozlúčka s […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO

zazitonazivo.sk

ZažiToNaživo
Načítať viac... Sledujte náš instagram

Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.