FC Eerton

Zníženie trestu pre Everton !

26. februára 2024 no comments zazitonazivo

Anglický futbalový klub FC Everton uspel, so svojím odvolaním sa voči trestu, ktorý dostal za porušenie finančných pravidiel. Pôvodný trest odčítanie mužstvu desať bodov, znížila nezávislá komisia na odčítanie iba šiestich bodov. Týmto sa klub posunul v priebežnej tabuľke o dve priečky na 15. miesto.

Gianni Infantino.

Najlepšie a najväčšie podujatie všetkých čias, budú MS 2026 vo futbale !

5. februára 2024 no comments zazitonazivo

“Najzaujímavejšie a najvýznamnejšie majstrovstvá sveta vo futbale v histórii už nie sú snom, ale realitou. Bude to turnaj, ktorý zmení pravidlá hry a nielenže vytvorí nové rekordy, ale zanechá aj nezmazateľný odkaz. Bude to najväčšie a najlepšie podujatie všetkých čias,” uviedol prezident FIFA Infantino.

Na turnaji sa prvýkrát zúčastní až 48 mužstiev a celkovo sa odohrá 104 zápasov. Otvárací zápas sa bude konať 11.júna 2026 v Mexico City a finálový zápas sa odohrá 19. júla 2026 v NewYorku.

Euro 2024

Euro 2024 je vyžrebované !

2. decembra 2023 no comments zazitonazivo

Slovenská reprezentácia sa na finálovom turnaji majstrovstiev európy stretne s Belgickom, Rumunskom a zatiaľ ešte s neznámym súperom, ktorý nám bude známy po barážových súbojoch. Česká reprezentácia si zmeria sily s Portugalskom, Tureckom a takisto ešte bude čakať na súpera z baráže.

Patrik Schick

Patrik Schick opäť zranený !

2. novembra 2023 no comments zazitonazivo

Český reprezentant Patrik Schick naskočil iba nedávno do zápasového kolotoča, po dlhodobom zranení a správy z nemecka hovoria, že futbalista je zranený opäť. Tentokrát si zranil lýtko a bude pauzovať ďaľšie tri týždne.

Joao Neves

Joao Neves v hladáčiku Manchesteru United !

12. októbra 2023 no comments zazitonazivo

Nová, vychádzajúca hviezda z Portugalska Joao Neves, možno zamieri z portugalskej ligy do anglickej Premierleague. 19 ročného mladíka už sledujú skauti zo slávneho Manchesteru United a neodrádza ich ani 119 miliónová, výkupná klauzula. Za Benficu Lisabon sa Joao Neves objavil už ôsmy krát za sebou v základnej zostave.

Martin Škrtel

Dokument Martin Škrtel v kinách !

26. septembra 2023 no comments zazitonazivo

Vo štvrtok, 28.septembra prichádza do kín očakávaný dokument o Martinovi Škrtelovi s názvom Buď , alebo!
Na viacerých miestach sa Martin osobne stretne aj s fanúšikmi, ktorí navštívia kino a prídu si pozrieť film. Film sa nakrúcal viac ako rok a uvidíte v ňom aj slávnych Martinových spoluhráčov a trénerov.

mancini

Mancini končí na lavičke talianskej reprezentácie !

13. augusta 2023 no comments zazitonazivo

Roberto Mancini v sobotu rezignoval na post trénera talianskej futbalovej reprezentácie. Kormidelníkom národného tímu sa stal v máji 2018 a v roku 2021 priviedol mužstvo k titulu majstrov európy. Po úspechu prišiel v zápätí neúspech, keď Taliansko nepostúpilo na majstrovstvá sveta 2022.

Iniesta

Aj Iniesta do Interu Miami?

21. júla 2023 no comments zazitonazivo

Messi, Busquets, Alba, niekdajšie ikony FC Barcelona budú hrať v nasledujúcej sezóne v zámorskej MLS v klube Inter Miami a vyzerá to, že sa k nim môže pridať aj štvrtá ikona Barcy Andreas Iniesta. O hráča , ktorý je po 6-ročnom angažmáne v Japonsku voľným hráčom, má klub záujem.

kosicka-futbalova-arena

Košická futbalová aréna napreduje !

12. júla 2023 no comments zazitonazivo

Ďaľší moderný futbalový stánok na Slovensku bude v Košiciach. Výstavba štadióna napreduje veľmi rýchlo a budúci rok by na východe Slovenska mohla hrať svoj zápas aj futbalová reprezentácia. Štadión by mal získať najvyšší certifikát UEFA 4, tekže by mohol byť dejiskom aj medzinárodných zápasov. Slovensko v roku 2025 bude organizovať majstrovstvá európy do 21 rokov vo futbale a niektoré zápasy sú naplánované hrať práve v Košiciach.

škriniar

Milan Škriniar oficiálne v PSG !

6. júla 2023 no comments zazitonazivo

Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar, podpísal 5-ročný kontrakt s parížskym klubom PSG. Prichádza z milánskeho Interu, kde mu skončila zmluva. Jeho klubovým trénerom bude slávny španiel Luis Enrique, ktorý takisto podpísal zmluvu s klubom iba pred pár dňami. ´´Nerozmýšľal som ani sekundu, nakoľko sa jedná o jeden z najvačších futbalových klubov na svete´´ povedal po podpise zmluvy Škriniar.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 11 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Zníženie trestu pre Everton !

    Anglický futbalový klub FC Everton uspel, so svojím odvolaním sa voči trestu, ktorý dostal za porušenie finančných pravidiel. Pôvodný trest odčítanie mužstvu desať bodov, znížila nezávislá komisia na odčítanie iba šiestich bodov. Týmto sa klub posunul v priebežnej tabuľke o dve priečky na 15. miesto.

  • Najlepšie a najväčšie podujatie všetkých čias, budú MS 2026 vo futbale !

    “Najzaujímavejšie a najvýznamnejšie majstrovstvá sveta vo futbale v histórii už nie sú snom, ale realitou. Bude to turnaj, ktorý zmení pravidlá hry a nielenže vytvorí nové rekordy, ale zanechá aj nezmazateľný odkaz. Bude to najväčšie a najlepšie podujatie všetkých čias,” uviedol prezident FIFA Infantino. Na turnaji sa prvýkrát zúčastní až 48 mužstiev a celkovo sa odohrá […]

  • Euro 2024 je vyžrebované !

    Slovenská reprezentácia sa na finálovom turnaji majstrovstiev európy stretne s Belgickom, Rumunskom a zatiaľ ešte s neznámym súperom, ktorý nám bude známy po barážových súbojoch. Česká reprezentácia si zmeria sily s Portugalskom, Tureckom a takisto ešte bude čakať na súpera z baráže.

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO

zazitonazivo.sk

ZažiToNaživo
Načítať viac... Sledujte náš instagram

Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.