Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Opäť rozhodol Ronaldo !

    V zápase Ligy majstrov medzi Manchesterom United a Atalantou Bergamo, bol stav po prvom polčase s pohľadu domácich veľmi nepriaznivý, keď prehrávali 0:2. V druhom polčase ale červení diabli predviedli dokonalý obrat, na konci ktorého bola opäť najväčšia hviezda domácich Cristiano Ronaldo, ktorý v 81.minúte rozhodol a strelil tretí gól domácich. Domáci ale aj napriek […]

  • Klenot Barcelony Pedri, predĺžil zmluvu !

    FC Barcelona si poistila svoj mladý klenot a s 18-ročným Pedrim predĺžila kontrakt, ktorý by mal trvať až do roku 2026. Súčasťou zmluvy by mala byť aj klauzula v neuveriteľnej výške. Ak by si totižto niekto chcel hráča zo zmluvy s Barcelonou vykúpiť, musí dať na stôl až jednu miliardu eur. Nechajme sa prekvapiť, ako […]

  • Milan Škriniar medzi elitou v hre FIFA 22 !

    Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar, sa dostal medzi sto najlepších futbalistov v populárnej hre FIFA 22, ktorá vychádza v týchto dňoch. Presnejšie sa ocitol na 56.mieste rebríčka s 86 hodnotiacimi bodmi. Najviac a to 93 bodov získal Lionel Messi.

  • Návrat Martina Škrtela domov, po 17-tich rokoch!

    Sedemnásť rokov Martin Škrtel legionárčil v zahraničí a teraz sa vracia do slovenskej Fortuna Ligy. Martin bude obliekať dres Spartaka Trnava, s ktorým podpíše zmluvu na jeden rok. Do zahraničia odišiel z klubu AS Trenčín a okrem slávneho FC Liverpool obliekal aj dres Zenitu Petrohrad, Fenerbahce Istanbul, Basaksehir a Atalanta Bergamo.

  • David Alaba bol pozitívne testovaný na Covid!

    Iba pár dní potom, ako pricestovala nová posila Realu Madrid David Alaba do Madridu, bude musieť ísť do karantény. Hráč bol pozitívne testovaný na Covid.  Do bieleho baletu prišiel z Bayernu Mníchov a podpísal päťročný kontrakt.

  • 17-ročný supertalent z Nórska, smeruje do Juventusu!

    Nórsky futbalista Elias Solberg prestupuje do slávneho Juventusu Turín, ktorý v angažovaní mladého supertalentu porazil AC Miláno a niekoľko anglických klubov z Premierleague. Mladík by mal začať v tíme do 23 rokov, ktorý figuruje v tretej najvyššej talianskej lige a jeho otec Espen sa vyjadril, že to bude pre jeho syna to najlepšie pre napredovanie […]

  • Leonardo Spinazzola má už po operácii!

    Talianský reprezentant a hráč AS Rím Leonardo Spinazzola, absolvoval úspešne operáciu achilovky, ktorú si zranil v štvrtfinálovom zápase ME s Belgickom (2:1) Hráč na socialnej sieti potvrdil, že operácia dopadla dobre a poďakoval všetkým fanúšikom za podporu.

  • Messi vyrovnal rekord Javiera Mascherana !

    147. zápas odohral Lionel Messi za svoju reprezentáciu a tým vyrovnal doterajší rekord Javiera Mascherana. O tom , že Messi rekord v najbližších dňoch aj prekoná nie je pochýb. Argentína si zahrá v rámci Copa America s reprezentáciou Bolívie. To že Messi vyrovnal Mascheranov rekord potešilo aj samotneho Mascherana, ktorý povedal, že nikto lepší ako […]

  • Zosnulý Diego Maradona má sochu !

    Reprezentanti Argentíny na čele s Lionelom Messim, odhalili sochu zosnulého kráľa futbalu Diega Maradonu, pred štadiónom Estadio Unico Madre de Ciudades v meste Santiago del Estero. Uctiť si Maradonovu pamiatku mala reprezentácia Argentíny naplánovanú víťazstvom v kvalifikačnom zápase MS2022 s Chile, no zápas sa skončil remízou. Diego Maradona zomrel v novembri 2020.  

  • Derby juhovýchodnej Európy CZ Belehrad – Partizan !

    Finále Srbského pohára privíta dvoch odvekých rivalov Cervenu Zvezdu a Partizan Belehrad. Rivalita medzi týmito dvomi klubmi je veľká a to ešte nehovoríme ani o vzťahu medzi fanúšikovskými tábormi, ktorých rivalita sa pri vzájomných súbojoch iba málokedy neskončí bitkou. CZ Belehrad na svojom štadióne neprehrala už 4 roky (75 zápasov) no a práve na tomto […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.