Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Finále Ligy majstrov bude čisto anglické !

    Po Manchesteri City, ktorý sa do finále prebojoval cez francúzsky Paríž St.Germain, sa do finále prebojovala aj londýnska Chelsea, ktorá vyradila slávny Real Madrid. Znamená to, že finálový zápas bude v réžii čisto anglických klubov. Finále je naplánované na 29. mája a jeho dejiskom bude turecký Istanbul. Chelsea sa vo finále predstaví už po druhýkrát, […]

  • Gianni Infantino: Je to zločin, počítajte s dôsledkami!

    Prezident FIFA Gianni Infantino je zásadne proti vytvoreniu novej Európskej Superligy. Klubom pohrozil nešpecifikovanými sankciami a vyjadril tak podporu organizácii UEFA. “V pondelok sme sa dopočuli o vojne, o zločine. Sú to hrozné slová a ešte strašnejšie sú, keď ich počujete v súvislosti s hrou, ktorú máme všetci tak radi. Chcem, aby bolo jasné, že […]

  • Českým futbalistom roka 2020 sa stal Tomáš Souček!

    Futbalista WestHamu United Tomáš Souček, sa stal futbalistom roka 2020 v Českej republike. Povedal: “Cením si to, je to najväčšie individuálne ocenenie u nás. A je pre mňa obrovskou cťou, že som ho získal druhýkrát za sebou. Vždy som bol ten, kto si viac váži tímové ocenenia, ale tím tvoria práve individuality. Som veľmi rád, […]

  • Ciro Immobile si prebral Zlatú kopačku pre najlepšieho európskeho strelca!

    Slávnosť sa konala v Ríme, na miestnej radnici. 31 ročný futbalista Ciro Immobile povedal „Moji spoluhráči tvrdo pracovali, aby som mohol dávať góly. Aj ja som sa celkom spotil, kým som získal toto ocenenie,” Hráč ktorý pôsobí v Lazio Rím už piatu sezónu, nastrieľal v minulej sezóne 36 gólov, čím vyrovnal rekord Gonzala Higuaina z […]

  • Návrat až štyroch futbalistov do zostavy Dortmundu po prekonaní Covidu!

    Brankár Roman Bürki, obrancovia Dan-Axel Zagadou, Lukasz Piszczek a stredopoliar Thorgan Hazard sa vracajú do tréningového procesu Borussie Dortmund. Potvrdil to tréner Edin Terzič, ktorý zároveň ale dodal, že ešte nevie či niekto zo štvorice bude môcť naskočiť aj do náročného zápasového rytmu, v najbližšom ligovom zápase, ktorý Borussia odohrá proti Arminii Bielefeld.

  • Veľké derby v Lige Majstrov bude bez Neymara!

    Prvé osemfinále ligy majstrov medzi PSG a FC Barcelona bude bez Neymara, ktorý v minulosti obliekal práve dres hosťujúceho tímu. Hráč nedohral posledné ligové stretnutie proti SM Caen pre svalové zranenie. Prvé odhady o absencii hovoria 2 týždne, ale doba povinného odpočinku sa môže aj predĺžiť. To či Neymar nastúpi aspoň v odvete uvidíme neskôr. […]

  • Kylian Mbappe sa zranil!

    Dôvodom, prečo útočník Kylian Mbappe vynechá najbližšie zápasy, je zranený stehenný sval. Hráč nedohral nedeľný ligový zápas proti FC Nantes, keď ho tréner Thomas Tuchel v 74.minúte stiahol z hry a neodišiel s mužstvom ani do nemecka, kde Paríž St.Germain v stredu odohrá zápas ligy majstrov na ihrisku RB Lipsko. Parížania sa už aj tak […]

  • Cristiano Ronaldo absolvuje domácu karanténu v Turíne !

    Potom, ako bol Cristiano Ronaldo pozitívne testovaný na koronavírus, sa futbalista rozhodol, že domácu karanténu absolvuje v Turíne. Z Lisabonu do Turína odletel svojím súkromným lietadlom v sprievode medicínskych pracovníkov. Ronaldo už vynechal stredajší zápas svojho národného tímu proti Švédsku a pravdepodobne bude chýbať aj Juventusu, v ligovom zápase na ihrisku Crotone a v zápase […]

  • Reprezentácia Walesu v októbri bez Garetha Balea.

    Gareth Bale stále laboruje so zraneným ramenom a neposilní tak svoju krajinu v októbrových zápasoch, ktoré má reprezentácia na pláne odohrať. Tréner Walesu Ryan Giggs povedal, že chce, aby hráč najskôr začal hrávať v novom klube Tottenham Hotspurs a do reprezentácie prišiel až keď bude na 100% zdravý. Reprezentácia Walesu v októbri odohrá tri zápasy […]

  • Talianská Serie A začne definitívne bez divákov!

    Talianská Serie A začína 19.septembra zápasom Fiorentina vs FC Turín, no pred prázdnymi tribúnami z dôvodu pandémie Covid-19. Návrat divákov na tribúny, by mohol byť reálny najskôr 7.októbra, nechal sa počuť talianský premier Giuseppe Conte, podľa ktorého by bolo veľmi nerozumné, ak by sa v tejto situácii povolil divákom vstup na tribúny. Tajomníčka ministerstva zdravotníctva […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.