Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Leroy Sane odchádza z Manchesteru City do Bayernu Mníchov!

    Nemecký reprezentant Leroy Sane podpísal s Bayernom Mníchov 5 ročný kontrakt. Suma, za ktorú Bayern hráča získal, je vraj 45 miliónov eur + bonusy. Hráč sa do nemeckej Bundesligy vracia po 4 rokoch. Pred odchodom do Anglicka, Sane pôsobil v Schalke 04.

  • Maarten Stekelenburg sa vracia do Ajaxu!

    Holandský brankár Maarten Stekelenburg končí v klube FC Everton a vracia sa do holandského Ajaxu Amsterdam. V Anglicku odchytal uplynulé štyri sezóny. S Ajaxom , s ktorým počas rokov 2002-2011 získal tri majstrovské tituly, podpíše v najbližších dňoch ročný kontrakt. Počas svojej kariery pôsobil Stekelenburg aj v AS Rim, Fulhame, AS Monacu a Southamptone. Za […]

  • Nie Istanbul, ale Madrid?

    Finále Ligy majstrov sa malo tento rok odohrať 30.mája v tureckom Istanbule. Z dôvodu pandémie sa finále v danom termíne neuskutoční a vyzerá to, že sa zmení aj miesto dejiska zápasu. Ak by sa tak stalo, tak o finálový zápas sa uchádzajú v Madride, kde sa hralo aj minulý rok. V hre je takisto aj […]

  • Španielska liga odštartuje veľkým derby zápasom!

    11. jún 2020 by mal byť dňom, kedy odštartuje Španielska futbalová liga. Prvým zápasom by malo byť Sevillské derby medzi Betisom a FC Sevilla. Liga bola pozastavená 12.marca 2020. Oficiálny termín reštartu by vedenie ligy malo určiť v nabližších dňoch. Do konca ligy zostáva odohrať 11kôl. Z dôvodu vysokých teplôt v nastávajúcich mesiacoch, sa zápasy […]

  • Bundesliga v televízii zadarmo?

    Nemecká politička Katja Kippingová žiada, aby sa zápasy nemeckej bundesligy vysielali na neplatených verejných televíznych staniciach. Aby si ich mohli pozrieť všetci diváci zadarmo. Televízia Sky, ktorá ma na vysielanie zápasov zakúpené práva, už informovala, že vybraté zápasy v prvých dvoch kolách, bude vysielať na voľne dotupnej stanici Sky Sport News HD. Ak si budú […]

  • Francúzska liga definitívne ukončená !

    Francúzska vláda v utorok 27.apríla nariadili zákaz hromadných podujatí až do septembra. Epidemiologická situácia nedovoľuje dohrať sezónu ani bez divákov a preto francúzsky premier Edouard Philppe oznámil, že znovu naštartovanie prerušenej sezóny nie je možné. Takisto sa nedohrá ani druhá najvyššia súťaž v krajine. Plány francúzskeho futbalového zväzu sa tak veľmi skrížili. Vedenie zväzu totiž […]

  • Taliani chcú Seriu A regulárne dohrať !

    Talianská Serie A bola prerušená od 9.marca, všetky zápasy sú odložené a aj napriek tomu, že žiadny termín na spustenie súťaže ešte nie je na stole, tak prezident ligy Gabriele Gravina verí, že sa súťaž regulárne dohrá. Dokonca sa nechal počuť, že iná možnosť ani neexistuje´´ Taliani dúfajú , že začiatkom mája začnú testovať hráčov, […]

  • Liga Majstrov a Európska Liga v budúcej sezóne skrátené ?

    Prezident UEFA Alexander Čeferin sa nechal počuť, že ak by sa nezačalo v sezóne pokračovať skôr, ako koncom júna, tak by táto sezóna bola pravdepodobne stratená. Vtedy by sa nová sezóna mohla začať načas. Počíta sa ale aj s tým, že ak sa nariadenia vlád v spojitosti s koronavírusom budú postupne povoľovať, tak by sa […]

  • Pre klientov, ktorí majú u nás zakúpené vstupenky !

    Vážená fanúšička, /-šik. Mrzí nás to, ale vyzerá to tak, že vírus Covid-19 pochová všetky zostávajúce zápasy sezóny 2019/2020. Vy ktorí máte u nás zakúpené vstupenky na niektorý zo zápasov, sa nemusíte báť o svoje peniaze. Vážnu a neľahkú situáciu sledujeme a pristupujeme k nej maximálne zodpovedne. Potom, ako budú zápasy oficiálne potvrdené ako zrušené, […]

  • Tim Howard bude opäť chytať !

    Americký gólman ukončil kariéru, iba v októbri minulého roka a už ide naspať do brány. Plánuje chytať v druhej najvyššej zámorskej súťaži USL za Memphis 901 FC, ktorého je spolumajiteľom. ´´Moja posadnutosť futbalom je teraz ešte väčšia , ako počas kariéry. Poháňa ma túžba víťaziť. Milujem hrať a súťažiť.´´nechal sa počuť  golmán, ktorý počas svojej […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.