Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Talianská Serie A začne definitívne bez divákov!

    Talianská Serie A začína 19.septembra zápasom Fiorentina vs FC Turín, no pred prázdnymi tribúnami z dôvodu pandémie Covid-19. Návrat divákov na tribúny, by mohol byť reálny najskôr 7.októbra, nechal sa počuť talianský premier Giuseppe Conte, podľa ktorého by bolo veľmi nerozumné, ak by sa v tejto situácii povolil divákom vstup na tribúny. Tajomníčka ministerstva zdravotníctva […]

  • Bude EURO 2020 s divákmi, či bez nich?

    Pri preloženom európskom šampionáte vo futbale EURO 2020, ktorý je naplánovaný odohrať sa na budúci rok, je stále otázne, či sa bude hrať s divákmi, alebo bez nich. To, že by sa zápasy hrali pre prázdnymi tribúnami, si nechce pripustiť prezident UEFA Aleksander Čeferin, ktorý stále verí, že na zápasoch budú diváci. Máme čas. V […]

  • Zápas Slovensko – Česko bude bez divákov.

    Naplánované derby Slovensko vs Česko vo futbalovej Lige národov, sa bude hrať 4. septembra na Tehelnom poli pred prázdnymi tribúnami. Na základe rozhodnutia UEFA, o tom informala stránka Slovenského futbalového zväzu. Všetky zápasy reprezentácii pod patronátom UEFA, sa budú hrať bez divákov. Futbalová únia situáciu s pandémiou neustále sleduje a o možnom  čiastočnom, či úplnom […]

  • Letná hráčska prestavba v Manchester City!

    Potom, ako klub Man City dostal od arbitrážneho súdu zelenú na nákupy hráčov,  klub sa netají záujmom o veľké letné nákupy hráčov. Kalidou Koulibaly by mal byť futbalista, ktorý bude prioritou klubu, aby ho získal. Klub si však bude musieť na nákup tohoto futbalistu z SSC Neapol pripraviť minimálne 80 miliónov eur. Ďaľším hráčom, o […]

  • Leroy Sane odchádza z Manchesteru City do Bayernu Mníchov!

    Nemecký reprezentant Leroy Sane podpísal s Bayernom Mníchov 5 ročný kontrakt. Suma, za ktorú Bayern hráča získal, je vraj 45 miliónov eur + bonusy. Hráč sa do nemeckej Bundesligy vracia po 4 rokoch. Pred odchodom do Anglicka, Sane pôsobil v Schalke 04.

  • Maarten Stekelenburg sa vracia do Ajaxu!

    Holandský brankár Maarten Stekelenburg končí v klube FC Everton a vracia sa do holandského Ajaxu Amsterdam. V Anglicku odchytal uplynulé štyri sezóny. S Ajaxom , s ktorým počas rokov 2002-2011 získal tri majstrovské tituly, podpíše v najbližších dňoch ročný kontrakt. Počas svojej kariery pôsobil Stekelenburg aj v AS Rim, Fulhame, AS Monacu a Southamptone. Za […]

  • Nie Istanbul, ale Madrid?

    Finále Ligy majstrov sa malo tento rok odohrať 30.mája v tureckom Istanbule. Z dôvodu pandémie sa finále v danom termíne neuskutoční a vyzerá to, že sa zmení aj miesto dejiska zápasu. Ak by sa tak stalo, tak o finálový zápas sa uchádzajú v Madride, kde sa hralo aj minulý rok. V hre je takisto aj […]

  • Španielska liga odštartuje veľkým derby zápasom!

    11. jún 2020 by mal byť dňom, kedy odštartuje Španielska futbalová liga. Prvým zápasom by malo byť Sevillské derby medzi Betisom a FC Sevilla. Liga bola pozastavená 12.marca 2020. Oficiálny termín reštartu by vedenie ligy malo určiť v nabližších dňoch. Do konca ligy zostáva odohrať 11kôl. Z dôvodu vysokých teplôt v nastávajúcich mesiacoch, sa zápasy […]

  • Bundesliga v televízii zadarmo?

    Nemecká politička Katja Kippingová žiada, aby sa zápasy nemeckej bundesligy vysielali na neplatených verejných televíznych staniciach. Aby si ich mohli pozrieť všetci diváci zadarmo. Televízia Sky, ktorá ma na vysielanie zápasov zakúpené práva, už informovala, že vybraté zápasy v prvých dvoch kolách, bude vysielať na voľne dotupnej stanici Sky Sport News HD. Ak si budú […]

  • Francúzska liga definitívne ukončená !

    Francúzska vláda v utorok 27.apríla nariadili zákaz hromadných podujatí až do septembra. Epidemiologická situácia nedovoľuje dohrať sezónu ani bez divákov a preto francúzsky premier Edouard Philppe oznámil, že znovu naštartovanie prerušenej sezóny nie je možné. Takisto sa nedohrá ani druhá najvyššia súťaž v krajine. Plány francúzskeho futbalového zväzu sa tak veľmi skrížili. Vedenie zväzu totiž […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.