Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Pre klientov, ktorí majú u nás zakúpené vstupenky !

    Vážená fanúšička, /-šik. Mrzí nás to, ale vyzerá to tak, že vírus Covid-19 pochová všetky zostávajúce zápasy sezóny 2019/2020. Vy ktorí máte u nás zakúpené vstupenky na niektorý zo zápasov, sa nemusíte báť o svoje peniaze. Vážnu a neľahkú situáciu sledujeme a pristupujeme k nej maximálne zodpovedne. Potom, ako budú zápasy oficiálne potvrdené ako zrušené, […]

  • Tim Howard bude opäť chytať !

    Americký gólman ukončil kariéru, iba v októbri minulého roka a už ide naspať do brány. Plánuje chytať v druhej najvyššej zámorskej súťaži USL za Memphis 901 FC, ktorého je spolumajiteľom. ´´Moja posadnutosť futbalom je teraz ešte väčšia , ako počas kariéry. Poháňa ma túžba víťaziť. Milujem hrať a súťažiť.´´nechal sa počuť  golmán, ktorý počas svojej […]

  • Rekordér červených kariet Sergio Ramos !

    V stredajšom zápase Ligy Majstrov Real Madrid vs Manchester City (1:2) sa po červenej karte musel z ihriska porúčať kapitán bieleho baletu Sergio Ramos. Bola to jeho 26. červená karta v kariére, čím vytvoril absolutný rekord v tejto štatistike. Zároveň to bola jeho štvrtá červená karta v zápasoch ChampionsLeague, čím sa pridal na čelo tejto […]

  • Z Barcelony hlásia škandál !

    Klub FC Barcelona platil firme I3 Ventures peniaze zato, aby na sociálnych sieťach pomocou falošných a fiktívnych účtov zabezpečovala  diskreditáciu vybraných ľudí v klube, ktorí sa momentálne búria proti vedeniu klubu. Medzi tieto osoby patrí napr. Lionel Messi,  bývalý kouč Pepe Guardiola, alebo Gerrard Pique. Prezident klubu Josep María Bartomeu sa bráni a tvrdí , […]

  • Napätie v Barcelone?

    Potom, ako športový riaditeľ FC Barcelona Eric Abidal skritizoval niektorých hráčov, že sa pod vedením bývalého coacha Ernesta Valverdeho dostatočne nesnažili, sa na oplátku jemu ušla kritika od najvačšej hviezdy ´´blaugranas´´ Lionela Messiho. Na Messiho strane sú aj služobne najstarší hráči Sergio Busquets, Gerardo Piqué a Sergi Roberto. Bývalý hráč Barcelony Francisco Jose Carrasco dokonca […]

  • Ďaľším klubom potrestaným za rasizmus, bude Espanyol Barcelona !

    Čiastočné uzavretie štadióna Espanyolu Barcelona, žiada vedenie španielskej La ligy potom, ako niektorí neslušní fanúšikovia v zápase proti Atleticu Bilbao, pokrikovali na hosťujúceho útočníka tmavej pleti Iňakiho Williamsa. Hráč narodený v Bilbau ghanským prisťahovalcom tvrdí, že ho počas zápasu priznivci domácich viackrát napadli slovami, ktoré nechce nikto počuť. Predstavitelia La ligy prisľúbili, že urobia všetko […]

  • Prianie Franka Lampárda !

    Po tom, ako sa v utorkovom zápase proti Arsenalu  zranil útočník FC Chelsea Tammy Abraham, sa tréner Frank Lampard nechal počuť, že si praje, aby počas januárového prestupového obdobia prišiel do mužstva kvalitný útočník. ´´Trpíme na nepremieňanie šancí, sme asi najhorší tím v celej lige v tejto činnosti.´´  povedal niekdajší hráč The Blues. V zápase […]

  • Ondrej Duda sa teší na hosťovanie v Norwich City !

    Potom, ako Ondrej Duda nedostával veľa príležitostí od nového trénera Herthy Berlín Jurgena Klinsmanna, tak sa na hosťovanie v tíme Norwich City veľmi teší.  ´´ Verím, že budem hrávať´´ povedal slovenský reprezentant. Tím Norwich City je momentálne na poslednom mieste v anglickej premierleague a Ondrej Duda dúfa, že postupne začnú zbierať viac bodov a tímu […]

  • Ibrahimovič naspäť na San Siró !

    38 ročný Zlatan Ibrahimovič tvrdí, že mal viac ponúk na prestup, ako pred 10 timi rokmi. Je pripravený dokázať, že je stále schopný konkurovať hráčom z najlepších európskych súťaží. Po dvoch rokoch strávených za mlákou v Major League Soccer, chce Ibrahimovič nadviazať na úspešné pôsobenie v Serii A z minulosti. ´´Do Milána neprichádzam iba preto, […]

  • Gennaro Gattuso sa stal novým trénerom SSC Neapol !

    Novým trénerom SSC NEapol sa dnes stal Gennaro Gattuso, bývalý majster sveta z roku 2006 s talianskou reprezentáciou. Nahradí tak doterajšieho kormidelníka Carla Ancelottiho, ktorého si veľmi váži a vyjadril sa o ňom ako o druhom otcovi. ´´Vždy stál pri mne a podporoval ma´´ Vyhlásil Gattuso.

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.