Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Sadio Mane dnes podpísal Bayernu!

    Po úspešnom absolvovaní lekárskych testov, Sadio Mane dnes pospísal trojročný kontrakt s Bayernom Mníchov. Útočník sa vyjadril ´´Mal som viac ponúk, no myslím si že Bayern je dobrá voľba a chcem klubu pomôcť so získaním ďaľších trofejí´´ Suma za prestup je 32 miliónov eur + 9 miliónov bonusy.

  • Manuel Neuer kritizuje nabitý program klubových zápasov !

    Dôvodom nahusteného jesenného programu futbalových líg, sú majstrovstvá sveta v Katare, ktoré sa konajú v netradičnom zimnom termíne. Jedným s viacerých kritikov tejto situácie, je aj nemecký reprezentačný brankár Manuel Neuer. “Myslím si, že rozpis je veľmi nahustený. Veľa týždňov má po dva zápasy. Bude to zložité najmä pre účastníkov európskych súťaží,” povedal Neuer, Brankár kritizuje […]

  • Klopp podpísal s Liverpool FC novú zmluvu!

    Jurgen Klopp podpísal so svojim zamestnávateľom Liverpool FC novú zmluvu, ktorá by mala trvať do konca sezóny 2025/2026. Éra nemeckého trénera v Liverpoole, tak bude pokračovať.

  • FIFA zmenila časy výkopov MS v Katare 2022!

    Od MS 2006 vo futbale v Nemecku, má právo otváracieho zápasu hostiteľská krajina. Na MS 2022 síce domáci Katar odohrá otvárací zápas proti Ekvádoru v prvý deň MS, ale zápas bude mať výkop až o šesť hodin neskôr, ako zápas medzi Holandskom a Senegalom z rovnakej skupiny. Dokonca skôr sa odohrá aj zápas skupiny B,  […]

  • El Clasico po troch rokoch pre Barcelonu!

    Real Madrid vs FC Barcelona 0:4, takto sa skončilo nedeľňajšie El Clasico a Barcelona sa týmto víťazstvom opäť priblížila k čelu tabuľky. Tréner Xavi žiaril spokojnosťou a tvrdil, že také vysoké víťazstvo nečakal, ale povedal, že jeho zverenci boli v zápase vo všetkom lepší. Tréner súpera Carlo Ancelotti zobral prehru svojho mužstva na seba a […]

  • Zranenie Patrika Shicka !

    Český futbalový reprezentant Patrik Shick, sa zranil v piatkovom bundesligovom zápase Bayeru Leverkusen s Mainzom(2:3). Utočník si natiahol ľavý lýtkový sval. Momentálne patrí Shickovi druhé miesto v tabuľke ligových kanonierov, s 20 presnými zásahmi. Prvé miesto si drží Róbert Lewandovski z Bayernu Mníchov. Futbalista bude chýbať svojmu mužstvu nielen v lige, ale hlavne v zápasoch […]

  • Christian Eriksen odohral po kolapse prvý zápas !

    8 mesiacov po kolapse na Euro 2020 sa Christian Eriksen vrátil na trávnik a odohral svoj prvý zápas. Predstavil sa v priateľskom zápase jeho nového klubu Brentford so Southendom United (3:2). Pred zápasom sa dánsky futbalista nechal počuť: “Samozrejme, je to čoraz bližšie,” “Začínam sa tešiť, začínam cítiť adrenalín. Keby som cítil úzkosť, nevrátil by […]

  • Mladý Mbappé na scéne !

    Mladší brat Kyliana Mbappého Ethan, dostal do vienka takisto dar od Boha v podobe futbalového talentu. Má 14 rokov a v lete podpísal s PSG juniorskú zmluvu na 3 roky. Už teraz hrá mladší Mbappé s o tri roky staršími spoluhráčmi a má veľké predpoklady, že bude nasledovať staršieho brata a takisto sa raz stane […]

  • V Talianskom futbale už čoskoro povinné očkovanie !

    V boji proti pandémii v Taliansku, začínajú kompetentní uvažovať o povinnom očkovaní všetkých profesionálnych futbalistov. O povinné očkovanie pre futbalistov, požiadal vládu prezident Talianskej futbalovej federácie Gabriele Gravina, ktorý si uvedomuje vážnu situáciu a je presvedčený, že jeho krajina už priniesla veľa obetí počas Covidu a chce, aby sa športovci viac nepodieľali na zhoršovaní čiernych […]

  • Steven Gerrard je novým trénerom Aston Villy !

    Štyri dni po odvolaní doterajšieho trénera Deana Smitha, má Aston Villa nového manažera, ktorým sa stal Steven Gerrard. Po svojom pôsobení v škótskom Glasgow Rangers, to bude jeho druhá trénerská zastávka.

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO

zazitonazivo.sk

ZažiToNaživo
Načítať viac... Sledujte náš instagram

Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.