Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 8 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Prianie Franka Lampárda !

    Po tom, ako sa v utorkovom zápase proti Arsenalu  zranil útočník FC Chelsea Tammy Abraham, sa tréner Frank Lampard nechal počuť, že si praje, aby počas januárového prestupového obdobia prišiel do mužstva kvalitný útočník. ´´Trpíme na nepremieňanie šancí, sme asi najhorší tím v celej lige v tejto činnosti.´´  povedal niekdajší hráč The Blues. V zápase […]

  • Ondrej Duda sa teší na hosťovanie v Norwich City !

    Potom, ako Ondrej Duda nedostával veľa príležitostí od nového trénera Herthy Berlín Jurgena Klinsmanna, tak sa na hosťovanie v tíme Norwich City veľmi teší.  ´´ Verím, že budem hrávať´´ povedal slovenský reprezentant. Tím Norwich City je momentálne na poslednom mieste v anglickej premierleague a Ondrej Duda dúfa, že postupne začnú zbierať viac bodov a tímu […]

  • Ibrahimovič naspäť na San Siró !

    38 ročný Zlatan Ibrahimovič tvrdí, že mal viac ponúk na prestup, ako pred 10 timi rokmi. Je pripravený dokázať, že je stále schopný konkurovať hráčom z najlepších európskych súťaží. Po dvoch rokoch strávených za mlákou v Major League Soccer, chce Ibrahimovič nadviazať na úspešné pôsobenie v Serii A z minulosti. ´´Do Milána neprichádzam iba preto, […]

  • Gennaro Gattuso sa stal novým trénerom SSC Neapol !

    Novým trénerom SSC NEapol sa dnes stal Gennaro Gattuso, bývalý majster sveta z roku 2006 s talianskou reprezentáciou. Nahradí tak doterajšieho kormidelníka Carla Ancelottiho, ktorého si veľmi váži a vyjadril sa o ňom ako o druhom otcovi. ´´Vždy stál pri mne a podporoval ma´´ Vyhlásil Gattuso.

  • 16-ročný Rayan Cherki v Lige majstrov!

    Vo veku 16 rokov a 102 dní si francúzsky útočník Rayan Cherki okúsil, aké je to nastúpiť v zápase ligy majstrov. Stal sa tak druhým najmladším futbalistom v histórii, ktorý kedy hral najslávnejšiu európsku súťaž. Ak by mu tréner Lyonu Garcia dal šancu aj pred tromi týždňami proti Benfice, tak by tento mladík prekonal rekordný […]

  • The “Special One”je späť!

    Jose Mourinho sa stal trénerom Tottenhamu Hotspurs, iba 1 deň potom, ako klub rozviazal zmluvu s doterajším managerom Mauriciom Pochettinom. Mourinho je už rok bez práce a na novú výzvu sa teší. Do klubu si privádza aj svojich dvoch portugalských asistentov, ktorí doteraz pôsobili vo francúzskom klube OSC Lille. Tottenhamu v doterajšom priebehu sezóny patrí […]

  • Bude to Arsene?

    Potom , ako nemecký klub FC Bayern Mníchov v nedeľu odvolal trénera Nika Kovača , tak celý futbalový svet čaká na meno jeho nástupcu. Najviac skloňovaným menom je Arsene Wenger, bývalý tréner Arsenalu Londýn. Rozhovory medzi klubom a zástupcami tohoto francúzkeho lodivoda vraj už prebiehajú v plnom prúde. Bývalý nemecký reprezentant Lothar Matthäus sa nechal […]

  • Nováčik Granada na čele LaLigy!

    Nedeľnajším víťazstvom nad Betis Sevilla sa nováčik z Granady stal nečakaným lídrom španielskej LaLigy. Granada CF nevyhrala vo svojej histórii žiadnu významnú trofej a preto tí najvačší optimisti začínajú veriť, že by to mohlo byť práve túto sezónu. Sezóna je však ešte veľmi dlhá a všetko môže byť inak. V najbližšom kole čaká Granadu zápas […]

  • Na mieste vlaňajšej tragédie v Leicesteri bude stáť pamätná záhrada!

    27. októbra 2019 uplynie rok, od tragédie vrtuľníka pred štadiónom King Power v Leicesteri. Pri tragédii zomrelo 5 ľudí, vrátane majiteľa klubu Vichai Srivaddhanaprabha. Jamie Vardy na mieste tragédie. Marketingová riaditeľka klubu, uviedla pre agentúru SID, že na mieste tragédie postavia pamätnú záhradu, ako pokojné miesto, kde môžu ľudia spomínať na všetko, čo zosnulý majiteľ […]

  • Nominácia Anglicka proti Česku a Bulharsku!

    Angličania prichádzajú do dvojzápasu kvalifikácie EURO 2020 proti Česku a Bulharsku omladení! Brankári: Nick Pope (Burnley) Tom Heaton (Aston Villa) Jordan Pickford (Everton) Obrancovia: Trent Alexander-Arnold Joe Gomez (obaja FC Liverpool) Ben Chilwell (Leicester City) Michael Keane (Everton) Harry Maguire (Manchester United) Danny Rose (Tottenham) Tyrone Mings (Aston Villa) Kieran Trippier (Atletico Madrid) Fikayo Tomori […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO


Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.