Zásady ochrany osobných údajov


Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.


PREVÁDZKOVATEĽ: JURAJ ĎURČO HAD TRADE, SO SÍDLOM M.R.ŠTEFÁNIKA 48/21, 95701, BÁNOVCE NAD BEBRAVOU , SLOVENSKÁ REPUBLIKA, IČO: 40520633, ZAPÍSANÁ NA OŽP-B/2010/00286-2 V BÁNOVCIACH NAD BEBRAVOU ZHROMAŽĎUJE NASLEDUJÚCE OSOBNÉ ÚDAJE:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri nákupe v našom internetovom obchode (e-shope)
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri vytvorení účtu v našom internetovom obchode (e-shope)

Ako používame zhromažďované osobné údaje

FORMULÁRE

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami.

ÚDAJE PRI NÁKUPE

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Na základe údajov, ktoré od vás získavame, vám vieme dodať naše služby v súlade s našimi Obchodnými podmienkami. Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

ÚDAJE PRI VYTVORENÍ ÚČTU

V prípade, ak sa rozhodnete u nás vytvoriť používateľské konto, zbierame aj všetky údaje s tým súvisiace. Jedinými povinnými údajmi sú vaše meno a e-mailová adresa, ktorú využívame na to, aby sme s vami vedeli komunikovať.

COOKIES

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

KOMU ÚDAJE SPRÍSTUPŇUJEME

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

AKO SI UPLATNIŤ VAŠE PRÁVA

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

  • Miesta pri sebe

    AJ PRI VAČŠEJ SKUPINE NIKTO NEBUDE SEDIEŤ SÁM!

  • Garancia doručenia

    VSTUPENKY VÁM VŽDY GARANTUJEME A VAŠU ZAPLATENÚ OBJEDNÁVKU NIKDY NESTORNUJEME!

  • Overené fanúšikmi

    SME 11 ROKOV NA TRHU A VSTUPENKY SME OBSTARALI UŽ TISÍCOM FANÚŠIKOV!

BLOG

  • Dištanc na 2 zápasy !

    Turecký futbalista Merih Demiral si nezahrá štvrtfinále proti Holandsku a ak by Turci išli ďaľej, tak si nezahrá ani v semifinále. Dôvodom je fašistické gesto, ktoré Demiral použil pri oslave svojho druhého gólu v osemfinálovom zápase proti Rakúsku. Turecko postúpilo do štvrtfinále na majstrovstvách Európy  po 16tich rokoch

  • Nový ročník Anglickej Premierleague vyžrebovaný !

    18. júna bol vyžrebovaný nový ročník 2024/2025 anglickej premierleague. Sezóna začne 16. augusta zápasom ManUtd vs Fulham. Medzi dvadsiatimi mužstvami sa predstavia aj traja nováčikovia Ipswich, Leicester a Southampton. Šlágrom otváracieho kola bude zápas Chelsea vs ManCity.

  • Nováčik Serie A Como, si prvé zápasy nezahrá doma !

    Futbalový klub Como, ktorý sa prebojal do Serie A, odohrá svoje prvé domáce zápasy vo Verone a nie doma. Domáci štadión musí prejsť rekonštrukciou kvôli jeho nízkej (7500 miest) kapacite. Minimálna kapacita štadiónov, na ktorých sa môže hrať Serie A, je 12000 miest. Štadión Sinigaglia v Come, dostane od šéfov súťaže výnimku, pretože rekonštrukcia počíta […]

ATMOSFÉRA KTORÚ ZAŽIJETE LEN NAŽIVO

Zabezpečíme Vám vstupenky na zápasy anglickej, španielskej, nemeckej, talianskej, francúzkej, europskej ligy, ligy majstrov, alebo prehliadku štadiónov.

image

NAŠI KLIENTI NA FOTKÁCH #ZAZITONAZIVO

zazitonazivo.sk

ZažiToNaživo
Načítať viac... Sledujte náš instagram

Nezmeškajte žiadnu výhodnú ponuku

Odoslaním súhlasite so spracovaním osobných údajov.